Okul Öncesi Yaz Okulu Duyurusu

2023-2024 eğitim öğretim yılında ilkokul 1.sınıfa başlayacak olan çocuklardan, okul öncesi eğitim alamamış çocuklar için okulumuzda yaz okulu açılacaktır.

Aralık 2017 ve üstü tarihlerde doğan çocukların velilerinin başvurularılarını, 12 Haziran 2023 - 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında okul idaresine yapılmaları gerekmektedir.

Eylül 2023 'de  ilkokula başlayacak olmasına rağmen okul öncesi eğitimden istifade etmemiş olan çocukların hazır bulunuşluk düzeyini artırmak ve akranlarıyla eşit şartlarda ilkokula başlamalarını sağlamak amacıyla okulumuzda yaz okulu açılacaktır.

Planlamaların yapılması ve kayıtların gerçekleştirilmesi için çocuğu anasınıfına gitmemiş velilerin 12 Haziran 2023 - 3 Temmuz 2023  tarihleri arasında okul idaresine başvuru yapmaları gerekmektedir.